Devoxx4kids Den Haag 2014 8


25 oktober 2014: Den Haag, Zuid Holland

 

D4K-2014_promotie-800x800

Zou jij ook wel eens willen leren hoe je zelf een computerspelletje maakt of zelfs hoe je Minecraft kunt aanpassen? Kom dan naar Devoxx4kids in Den Haag. Op zaterdag 25 oktober organiseren we in de Caballero Fabriek een leuke dag voor jongens en meisjes van 10 tot 14 jaar waarop we je dat allemaal leren.

Onder begeleiding van ervaren programmeurs ga je in drie workshops van anderhalf uur aan de slag met allemaal leuke opdrachten. Tussen de workshops in hebben we een korte pauze met wat te eten en te drinken. Voor een broodje tussen de middag wordt gezorgd. Aan het eind van de dag kun je aan je ouders laten zien wat je in de laatste workshop hebt gedaan.

Vanaf 9.00 uur kun je binnenkomen. Maar let op: om 10.00 uur beginnen we, dus dan moet je binnen zijn! Het programma duurt tot 17.00 uur, maar om 16.30 is de demo voor de ouders. Dus als ze die willen zien, moeten ze natuurlijk niet te laat komen!

Schrijf je hier in!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 thoughts on “Devoxx4kids Den Haag 2014

 • susanne engels

  Beste mensen,

  Is er al bekend wanneer de inschrijving voor Den Haag begint?
  Ik zou mijn zoon plus een vriend graag aanmelden.

  mvg, Susanne
  06-27064262

  • lvdpal Post author

   Beste Susanne,

   De inschrijvingslink stond al meteen onder aan het bericht. Helaas is de inschrijving inmiddels gesloten, omdat het maximaal aantal kinderen bereikt is. Mocht er nog iemand zich afmelden, dan zullen we contact opnemen.

   Vriendelijke groet,
   Linda

   • susanne engels

    Dat is jammer, vooral omdat ik de site steeds in de gaten hield, de site geeft aan dat je nog niet kunt inschrijven.

    Zodra je namelijk klikt op ‘inschrijven” kom je op de aanmeldingspagina. En daar staat onderaan deze tekst: Even geduld, de inschrijving voor dit event zal binnenkort open gaan!

    Dit maakt dat ik nu te laat ben?
    Superjammer! Is er een enorme wachtlijst of maak ik nog wel een kans. Evt kan mijn zoon ook alleen komen, dan gaat het maar om 1 kaartje.
    Ik zou het heel erg waarderen als hij er tussen geplaatst kan worden.

    Groet, Susanne

     • susanne engels

      Dan hoop ik dat ik snel weer van je hoor met een positief bericht 🙂
      Als er een plek vrijkomt, komt er dan een email naar me toe of moet ik deze comments daarvoor in de gaten houden?

 • nicole Schets

  Wat jammer dat het nu al meteen volgeboekt is. Ik heb de afgelopen weken iedere dag gecheckt, en de inschrijving was steeds niet mogelijk. Zelfs gisteren was het nog niet mogelijk in te schrijven, en plotseling is het vandaag al helemaal vol. Erg jammer voor mijn zoon en zijn vriend… wanneer zijn er weer mogelijkheden?
  Hoor graag van jullie. Veel succes de 25e,
  Vriendelijke Groet,
  Nicole Schets, Bilthoven

  • lvdpal Post author

   Helaas waren we enkele weken van te voren al uitverkocht. We gaan volgend jaar proberen weer meer evenementen te organiseren. Ik kan voorlopig alleen maar aanbevelen om vooral deze site in de gaten te houden. Ik zal kijken of we ook iets van een nieuwsbrief op kunnen zetten, maar dat zal nog wel even duren. Het is voor ons ook allemaal liefdewerk oud papier dat we naast onze drukke banen doen. 🙂