Devoxx4kids op 9 november 2019 in Nieuwegein


Ordina organiseert op zaterdag 9 november een Devoxx4kids op het hoofdkantoor in Nieuwegein.

Programmeer je eigen game!

Ben je tussen de 9 en 14 jaar en heb jij altijd al je eigen robot willen programmeren of een game willen ontwikkelen? Kom dan op zaterdag 9 november 2019 naar Devoxx4kids te Nieuwegein. Hier leren de leukste programmeurs en beste ontwikkelaars van Ordina hoe jij onder andere een robot en een game kan programmeren.

Er zijn deze dag drie workshops:

  • Clash of robots: In deze eerste workshop bouw je je eigen auto en deze ga je vervolgens met software besturen. Tien auto’s worden in een arena geplaatst en jouw auto moet als langste blijven rijden om de winnaar van dit spel te worden.
  • Bouw je eigen racespel: Scratch is een populaire programmeertaal voor kinderen waarin jezelf verhalen, spelletjes en animaties kunt maken. Vandaag gaan wij een eigen racespel ontwerpen en ontwikkelen!
  • Codecombat: Codecombat is een gaaf spel dat zich afspeelt in de kerkers van Kithgard. Je kunt hier alleen uitbreken door te leren programmeren. Je kunt kiezen uit diverse programmeertalen.

Programma

Om 09.30 uur start de registratie bij de centrale hal. We ronden rond 16 uur af met een demo voor de ouders. Die kunnen bekijken wat er in de workshop is ontwikkeld. Deelnemen is gratis en we zorgen voor een lekkere lunch.

Locatie

Hoofdkantoor Ordina
Ringwade 1
3439 LM Nieuwegein

Aanmelden kan door een mail te sturen naar devoxx4kids@ordina.nl

Vermeld daarin het volgende:

  • Jouw (voor- en achter) naam
  • Je leeftijd
  • De naam en het mobiele nummer van een van je ouders/verzorgers
  • Graag willen we weten of je al eerder hebt meegedaan aan Devoxx4kids.
  • En mocht je dieetwensen hebben, laat het ons even weten.

Als je je inschrijft ga je er automatisch mee akkoord dat Ordina foto’s en video’s van de dag gebruikt voor promotionele doeleinden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *