Scratch programmeren voor leerkrachten op 16 maart 2023


Wil je aan de slag met programmeren in je klas? Of wil je je juist verder ontwikkelen op dit gebied? Ben je een starter of een gevorderde, kom dan naar de workshop ‘Programmeren in Scratch’. Scratch is een programmeertaal waarmee je onder andere games maakt.

Op donderdag 16 maart organiseert TechnoDiscovery voor docenten van 15.30 tot 17.00 uur de workshop ‘Programmeren in Scratch’. Techniekcoaches Hans Krijgsman en Meindert-Jan Bol van TechnoDiscovery begeleiden de workshop. Vanuit Devoxx4Kids zijn er programmeerspecialisten aanwezig die de deelnemers verder meenemen in de wereld van Scratch. Tijdens de workshop ga je zelf aan de slag met Scratch en programmeer je een robot. Je leert de basisprincipes of gaat aan de slag met complexere opdrachten.

Ben jij erbij? Meld je aan voor 9 maart

Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan voor 9 maart door een e-mail te sturen naar info@technodiscovery.nl. Wanneer jij je registreert, rekenen wij op je komst. Als blijkt dat je op 16 maart onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn, dan brengen we €50,- in rekening. Uiteraard mag een collega jou op dat moment vervangen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. Zo houden we zicht op het aantal aanmeldingen en kunnen de gemaakte kosten ook verantwoord worden naar de subsidieverstrekker. Zien wij je donderdag 16 maart?

In het kort

Wanneer: donderdag 16 maart 2023
Tijd: 15.30 tot 17.00 uur
Kosten: geen (behoudens een no-show bedrag)
Locatie: Leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery, Bovenbuurtweg 7 in Ede (in het gebouw van Technova College)
Aanmelden: Voor 9 maart via info@technodisocvery.nl

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *